Konference PRAMUN 2020

Naše škola se v rámci již dvanáctého ročníku konference modelu Spojených Národů PRAMUN stala na několik dní pomyslným “středobodem světové politiky a diplomacie”. Ve dnech 8.-11. 1. 2020 mělo Gymnázium Jana Nerudy tu čest přivítat více než 400 studentských delegátů a pedagogů z rozličných koutů světa. Studentští delegáti se po vzoru skutečné OSN věnovali debatám a hledání řešení nejpalčivějších problémů našeho světa. Program pro zahraniční hosty již tradičně zahrnoval taktéž procházku starou Prahou se studenty GJN, filmový večer na téma české historie či české folklorní tance v hotelu Pyramida.

S obzvláštním potěšením jsme přivítali naše přátele z partnerské školy Santa Margarita Catholic High School v Kalifornii.

Svými záběry do videa přispěli Lea Bilá, Michal Hložánek, Petr Kolouch, František Chlaň. Hudbou přispěl Ludwig van Beethoven.

Konference PRAMUN 2020

Naše škola se v rámci již dvanáctého ročníku konference modelu Spojených Národů PRAMUN stala na několik dní pomyslným “středobodem světové politiky a diplomacie”. Ve dnech 8.-11. 1. 2020 mělo Gymnázium Jana Nerudy tu čest přivítat více než 400 studentských delegátů a pedagogů z rozličných koutů světa. Studentští delegáti se po vzoru skutečné OSN věnovali debatám a hledání řešení nejpalčivějších problémů našeho světa. Program pro zahraniční hosty již tradičně zahrnoval taktéž procházku starou Prahou se studenty GJN, filmový večer na téma české historie či české folklorní tance v hotelu Pyramida.S obzvláštním potěšením jsme přivítali naše přátele z partnerské školy Santa Margarita Catholic High School v Kalifornii.Svými záběry do videa přispěli Ela Bilá, Michal Hložánek, Petr Kolouch, František Chlaň. Hudbou přispěl Ludwig van Beethoven.

Zveřejnil(a) Gymnázium Jana Nerudy dne Pondělí 13. ledna 2020