Podpořme vydání básnické sbírky Kláry Novotné

Podpořme vydání básnické sbírky Naznak od Kláry Novotné ze 4.A: http://bit.ly/KupNaznak
Poezie krás i každodenních všedností. Radostí, co si nosíme po kapsách a co nás hřejou tam někde na hrudi. Je to jako ležet uprostřed rozkvetlý louky. Ležet naznak a bát se padání. První básničky jsem začala psát v paté třídě mezi poznámky do školního diáře. Pak jsem se účastnila pár literárních soutěží a s několika mými básněmi jste se mohli setkat i v Nerudníku. Dnes jsem ve čtvrtém ročníku našeho gymnázia a stojím na začátku další velké cesty se svojí první básnickou sbírkou.
Předprodej knížky Naznak, kterou vydávám pod pseudonymem Erubescit, byl spuštěn 3. června na stránkách nakladatelství Pointa. Celých 30 dní si tam můžete zakoupit nejenom moji podepsanou sbírku, ale spolu s ní třeba i sadu mých analogových fotografií nebo záložku.
Pokud se během předprodeje nepodaří vybrat dost financí, peníze se vrátí zpátky do vašich kapes a má knížka do šuplíku. Když se to ale povede, použijí se na vydání sbírky a i vy ji za pár měsíců budete držet v ruce. Budu tedy moc vděčná za jakýkoli finanční příspěvek, neboť bez vaší pomoci kniha nevyjde!
Další mé básně si můžete přečíst na instagramu @erubescit. Více informací, ukázku z knihy a možnost ji podpořit najdete na http://bit.ly/KupNaznak
Zde je i krátké předprodejové video, na kterém jsem spolupracovala se spolužačkou Helenou Holubovou.
Klára Novotná, 4.A