Básnická sbírka Kláry Novotné

Představujeme vám Naznak. Básnickou sbírku Kláry Novotné z 5.A, která se z vize a snu stala skutečností a která po několika měsících konečně vyšla.

Loni v červnu byla poezie, kterou Klára píše pod pseudonymem Erubescit, pouze v šuplíku. Bylo potřeba vybrat dostatečné množství financí, aby mohla spatřit světlo světa. A to se nakonec, i díky vaší podpoře, podařilo! Sbírka začala vznikat. A nyní je vše, od obálky až po ilustrace, hotovo!

A i vy se tak můžete nechat strhnout proudem slov a svou vlastní sbírku si koupit. Najdete ji nejen na eshopu nakladatelství Pointa, ale také na pultech knihkupectví.

Pokud tedy ještě nemáte svůj výtisk a chtěli byste se ztratit v poezii krás i každodenních všedností, radostí, co si nosíme po kapsách a co nás hřejou tam někde na hrudi, můžete tak učinit zde:

https://pointa.cz/project/c0f58263-b8af-11ea-bad6-001dd8b72061

Všem, kteří veršům věřili, když byla kniha pouze myšlenkou, děkujeme a doufáme, že jste se již ztratili v momentech, které jsou mezi řádky ukryté.

Pokud vám již nezbývá místo v knihovně, ale přece jen byste rádi měli život poetičtější, některé básně najdete na Klářině instragramu @erubescit.

Ať už vám bude knížka sloužit na krátké poetické úniky při jízdě tramvají nebo ji budete číst po večerech s hrnkem heřmánkového čaje, doufáme, že se Naznak bude líbit a alespoň na chvilku zastaví dnešní uspěchaný čas.